Home

Nieuws

Scampi avond 25 januari 2019

Op vrijdagavond 25 januari 2019 organiseert de wedstrijd- en toernooicommissie een scampi avond. Eerst een potje tennissen en daarna heerlijk genieten van scampi’s en

diverse bijgerechten, klaargemaakt door Gert Hoedemakers, Hans Blezer & Guus Wetzels. 

Lees meer »

Winterse Wandeling TV Rosus 2019

Ook in 2019 kun je weer meelopen met de Winterse Wandeling. Aansluitend vindt de Nieuwjaarsborrel plaats voor alle leden van T.V. Rosus. Dus komt allen en hef met elkaar het glas op 2019!

Lees meer »

Kampioenen najaarscompetitie!

Tijdens de najaarscompetitie zijn er twee teams van T.V. Rosus kampioen geworden! Dit zijn de teams van Linda Hoedemakers en Vivianne Baart. Gefeliciteerd namens het bestuur en alle leden! Bij een kampioenschap hoort natuurlijk een huldiging. Hierover later meer. Hoogstwaarschijnlijk vindt deze plaats tijdens de scampi-avond op 25 januari 2019. Noteer deze datum alvast in jullie agenda!

Inschrijven Kantinediensten 2019

Vanaf vandaag kunnen jullie je inschrijven voor de kantinedienst 2019. 

Dit geldt voor alle seniorleden, ook degene die gedurende 2018 lid zijn geworden van TV Rosus. 

Alvast bedankt!

DEMI SCHUURS HULDIGT JEUGDKAMPIOENEN TV ROSUS

Op vrijdag 23-11 jl. heeft Demi Schuurs een bezoek gebracht aan TV ROSUS. Zij heeft de najaars-jeugdkampioenen gehuldigd.

Lees meer »

Inschrijven Voorjaarscompetitie 2019

De senioren kunnen zich weer inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2019. Klik hier en stuur het formulier ingevuld vóór 10 december naar wedstrijdzaken@rosus.nl of lever het in bij Cyril. de instructies staan ook in het document.

Veel Succes en Speelplezier!!

» Nieuws archief    RSS feed RSS feed