Nieuws

DEMI SCHUURS HULDIGT JEUGDKAMPIOENEN TV ROSUS

Op vrijdag 23-11 jl. heeft Demi Schuurs een bezoek gebracht aan TV ROSUS. Zij heeft de najaars-jeugdkampioenen gehuldigd.

Bij een activiteit voor de jeugd was er tennis georganiseerd met blacklight. De banen waren voorzien van fluorescerende lijnen en blacklight verlichting aangebracht. Doordat de kids verschillende lichtgevende kleding droegen was dit een mooi effect. Tussen de 2 clinics door was er drank en allerlei versnaperingen geregeld. Na de clinics was het de beurt om de kampioenen te huldigen. Speciaal voor de kids was er een grote verrassing geregeld. De no. 8 van de tenniswereld op de WTA dubbelranglijst bracht een bezoek aan deze avond. Demi Schuurs afkomstig uit Nieuwstadt was bereid gevonden om de kids extra in het zonnetje te zetten. Uiteraard werd Demi groots aangekondigd en ontving zij een enorm applaus bij haar opkomst. Allereerst mochten de kids vragen aan haar stellen en die waren er natuurlijk meer dan voldoende. Vervolgens was het de beurt aan de competitiespelers. Waar in eerste instantie het oranje 2 team 2 van Cas, Noud, Joep en Renzo voor hun verdienste werden beloond en met Demi op de foto mochten, was het daarna de beurt aan het groen 2 team 1. Dit team had meer punten dan de nummer 2, echter had helaas niet alle wedstrijddagen gewonnen. Toch kregen zij een mooie medaille van Demi uitgereikt. Het team van Sophie, Tia, Colin en Max was apetrots en ging graag met Demi op de foto. Het oranje 2 team 1 had het voor elkaar gekregen om alle wedstrijddagen te winnen, waarvan 1 zelfs met een 100% score. Dit team van Lynn, Sylke, Meike, Emma, Sybe en Dylan kreeg hun welverdiende medaille door Demi uitgereikt waarna zij hun fotomomentje met Demi hadden. Het laatste team groen 2 team 2 waarin TV ROSUS samenwerkt met TV Nieuwstadt was dan voor deze avond ook heel speciaal. In de laatste competitiewedstrijd wonnen zij van de directe concurrent met maar liefst 5-1 en mochten zich de terechte kampioen noemen. Ook zij kregen hun medaille uit handen van Demi om de nek gehangen. Jort, Jonathan, Yves, Kas en Merlijn ging natuurlijk met onze speciale gast op de foto. 

Na deze plichtplegingen was er tijd voor een handtekeningen sessie en voor iedereen de mogelijkheid om met Demi op de foto te gaan. Aansluitend werd er op de nieuwe baan 6 een mooie groepsfoto gemaakt met Demi prominent in het midden tussen alle kids. Na dit groots fotomoment had Demi voor iedereen nog een verrassing. Ze had haar racket meegenomen en iedereen mocht een keer tegen haar tennissen. Dat werd natuurlijk met groot gejuich ontvangen en met veel flitsende camera’s vastgelegd. Nadat alle kinderen waren geweest, werd Demi in de kantine van een daverend applaus voorzien voor haar spontane acties en werd zij bedankt voor haar komst met een mooi bloemstukje voor in haar nieuwe woning.  

Al met al een zeer geslaagde avond met een mooie, grote verrassing voor alle aanwezigen. Wil je meer weten over deze mooi vereniging binnen het smalste stukje Nederland, kom dan eens kijken naar de trainingen op maandag, woensdag of donderdag of stuur een e-mail met al je vragen naar jeugdcommissie@rosus.nl. 

« Terug

» Nieuws archief