Nieuws

T.V. Rosus goes Wimbledon 2019 update!

Klik op Lees meer voor een update over onze reis naar Wimbledon!

Zoals jullie weten gaan we in juli naar Wimbledon! Wimbledon is het oudste en meest prestigieuze tennistoernooi ter wereld.

Voor de tickets voor Wimbledon mogen we in de rij gaan staan (Meer over dit queuing vinden jullie hier!). Mede vanwege de rij en het grillige weer in Londen hebben we een programma zodat we twee keer een kans hebben om een volledige dag op Wimbledon te kunnen verblijven.

Voorlopig reisprogramma Wimbledon 2019:

• Vertrek donderdag 4 juli (afhankelijk van de precieze tijd van de overtocht kanaal) tussen 17-23 uur te Susteren.
• Vrijdag 5 juli voor 6 uur bij Wimbledon (om in de rij te gaan staan!), bus pikt ons op rond 21 uur om naar hotel te brengen
• Nacht vrijdag 5/7 – 6/7 overnachting in 3* Lucky 8 hotel
• Zaterdag 6 juli voor 6 uur bij Wimbledon (in de rij), bus pikt ons op rond 21 uur om naar  Susteren te gaan
•  Zondag 7 juli circa 6 uur aankomst Susteren.

Hotel 
In het Lucky 8 hotel in Ilford (Londen) zijn 25 kamers gereserveerd voor de overnachting van 6/7 juli. Dit is een 3* hotel dat heel goed beoordeeld is met een 8.

Verwachte kosten bezoek Wimbledon 2019:

Uitgaande van een bezetting van de bus van 50 personen en een hotelovernachting bedragen de totale kosten voor leden in totaal circa 30 euro (exclusief ticket Wimbledon en eten), mede door de bijdrage van TV ROSUS. Voorts is op dit moment nog niet helemaal duidelijk welke invloed de Brexit heeft op de reis.

Praktische informatie en reisprogramma

Opgave voor de reis kan via deze link. Bij vragen/onduidelijkheden kan er contact worden opgenomen met Theo van der Leek, bereikbaar op 06-13256350. Tot nu toe hebben zich zo’n 20 personen opgegeven en is er nog plaats voor 30 personen. In de komende jaarvergadering komt de reis nog aan de orde. Dan kunnen nog vragen gesteld worden en het programma in overleg gewijzigd.

Cheers!

« Terug

» Nieuws archief