Nieuws

Kantinedienst 2020

Beste Leden,

Het einde van het jaar nadert weer, dus tijd om ons op te maken voor het nieuwe jaar. Ook voor 2020 kunnen jullie via de site, www.rosus.nl, jullie diensten gaan invullen.

Gelijk aan 2019, zullen 3 diensten ingevuld moeten worden. Ook leden die in 2019 lid zijn geworden zullen voor het jaar 2020 zich moeten inschrijven voor de kantinedienst.

Indien jullie geen kantinedienst willen draaien is er de mogelijkheid om jullie diensten af te kopen. Voor 75 euro is de kantinedienst af te kopen. Mochten jullie hier gebruik van willen maken, dan kunnen jullie dit aangeven bij Wim Bohnen (wim_bohnen@hotmail.com). Er zal dan een factuur verstuurd worden.

Graag voor 30 januari 2020 jullie diensten invullen (inschrijven is mogelijk vanaf zondag 1 december). Mochten er na die datum nog leden niet of te weinig diensten hebben ingevuld, dan wordt per niet gedraaide dienst 25 euro in rekening gebracht met een maximum van 75 euro. Wij gaan er dan dus vanuit dat jullie geen kantinedienst willen draaien en de diensten willen afkopen.

Mocht blijken dat je na het invullen toch op een avond verhinderd bent dan graag ZELF voor een vervanger zorgen.

Indien na controle blijkt dat er een avond geen dienst is gedraaid dan zullen we alsnog 25 euro in rekening brengen bij het desbetreffende lid.

 

Met vriendelijke groet,

Commissie Kantinezaken

« Terug

» Nieuws archief