Nieuws

Clubkampioenschappen 2020

Op maandag 24 augustus gaan de clubkampioenschappen weer van start. De wedstrijden beginnen vanaf 18.30 uur en de laatste ronde start rond 21.00 uur. Alle finales worden gespeeld op zondag 6 september. Voorafgaand aan de finales is er gratis spek & ei voor iedereen.

Net als vorig jaar worden alle categorieën door elkaar in deze 2 weken gespeeld. 

In de categorieën Dubbel en Gemengd Dubbel zal er volgens het poulesysteem gespeeld worden, met daarna een winnaarsronde en een runners-up ronde. In de Enkel categorie spelen we in een afvalschema met daarnaast voor de verliezers in de 1e ronde een Runners-Up ronde.

Net als voorgaande jaren is afmelden voor de gehele zaterdag niet mogelijk. Verder mag er maximaal 1 verhindering per week worden aangegeven. Probeer de verhinderingen te beperken, elke verhindering is ook een nadeel voor de andere deelnemers. Wanneer je nog geen partner hebt kunnen vinden voor de dubbel of gemengd dubbel, geef je dan alleen op. Wij zullen dan koppels proberen te maken.

Inschrijven kan via toernooi.nl tot en met 16 augustus 2020!

Indien je geen beschikking hebt over internet, graag een briefje met naam/onderdeel/partner/speelsterkte inleveren bij Cyril Meuwissen, Jodenstraat 6, 6114 HK te Susteren.

« Terug

» Nieuws archief