Nieuws

Rabo ClubSupport

Stem nu bij de Rabobank op jouw Favoriete club T.V. Rosus! Tot 9 november kan jij je stem uitbrengen op je favoriete club T.V. Rosus. Iedereen verdient een plek waar je altijd welkom bent. Waar je jezelf kunt zijn en elkaar sterker maakt. T.V. Rosus is zo’n plek! Daarom helpt de Rabobank met de Rabo ClubSupport lokale verenigingen met kennis, netwerk en geld!

Stem hier op T.V. Rosus!

Dit jaar kunnen leden van Rabobank stemmen op 3 clubs. Selecteer in het overzicht van deelnemende clubs drie favorieten en stemmen maar! Stem je via de Rabo App of Rabo Online Bankieren, dan is er geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers staat onder de knop Rabo ClubSupport. Als je inlogt vind je deze knop via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’.
Leden van de Rabobank die geen toegang hebben tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren ontvangen een stemcode. Deze stemcode is persoonlijk en kan éénmalig gebruikt worden. Let op: de stemcode kan niet worden overgedragen aan anderen.

Je kunt helaas alleen stemmen op clubs die aangesloten zijn bij jouw lokale Rabobank en als je lid bent van de Rabobank.

Noteer alvast in je agenda
Op dinsdag 9 november vieren we de grote finale en maakt de Rabobank de uitslag bekend. Dat doen ze dit jaar via een feestelijke en inspirerende livestream.

Namens het bestuur, iedereen alvast bedankt!

« Terug

» Nieuws archief