Fernand Gilissen

Mijn naam is Fernand Gilissen,

ik ben 27 jaar en woonachtig in Nieuwstadt.  

Als 5 jarige ben ik begonnen met tennissen en dit is altijd mijn passie gebleven.

Sinds 2012 ben ik actief als tennistrainer. Het trainersvak had al vroeg mijn interesse, waardoor ik meteen ben gestart na het CIOS. In 2017 ben ik begonnen als ZZP’er onder de naam Fernand Gilissen Tennis.

Bij Fernand Gilissen Tennis krijg je persoonlijke begeleiding om de sport onder de knie te krijgen. Tennis is een sport voor jong en oud. Wanneer je op jonge leeftijd leert tennissen heb je daar voor de rest van je leven profijt van.

Als tennistrainer help ik leden om hun tennisskills / -vaardigheden te verbeteren, zodat ze altijd met plezier en zelfvertrouwen op de baan staan. Ik ben enthousiast en sta altijd vrolijk en energiek voor een groep. Ik geef zowel oprechte complimenten als feedback, en zorg dat iedereen het beste in zich naar boven haalt. Dit zorgt voor een gemotiveerde én ontspannen sfeer tijdens de trainingen.

Als trainer probeer ik mij iedere dag nog verder te ontwikkelen en het maximale uit mezelf te halen. Daar profiteren ook mijn leerlingen van. Ik vind het geweldig mijn passie voor tennis over te brengen aan jong en oud. Momenteel speel ik zelf competitie in Eijsden in het herenteam zaterdag 17+ 1e klasse.   

Ik ben in het bezit van de KNLTB tennistrainer A-licentie en ik heb de opleiding voor de B-licentie volledig doorlopen. Ook ben ik in het bezit van de Padellicentie. Door middel van bijscholingen zorg ik dat mijn kennis up to date blijft. 

Wil je graag tennisles volgen of wil je eens een keer proefdraaien? Neem dan contact op met mij via:

Ik hoop jullie snel te zien op de tennisbaan.  

Fernand Gilissen 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 449 3141

Tennispark de "Coppelweide"

Louerstraat 17
6114 CZ Susteren

KVK-nummer

40175068