Onze sponsors

 

 HOOFDSPONSOR

 Snackpoint staat garant voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Een onafhankelijk keuringsbureau test elke Snackpoint vestiging twee keer per jaar op hygiëne en procesbeheersing. De keuringscertificaten die bij elke Snackpoint-zaak ophangen, zijn voor u een extra garantie voor de kwaliteit en u Snackpoint.  Snackpoint is een doordacht samenwerkingsverband van (meer dan 100) zelfstandige ondernemers van snackbars/frituren/cafetaria’s. De sterke merken en de beste prijs/kwaliteitsverhouding bepalen in grote mate het succes van Snackpoint.  

Plus

 TOPSPONSOR

 Met de vier merkwaarden ‘Aandacht’, ‘Kwaliteit’, ‘Lokaal’ en ‘Verantwoord’ onderscheiden wij ons in supermarktland.  U vindt bij ons onder andere een uitgebreid vers assortiment, ambachtelijk gebakken brood en een bijzondere selectie van geweldige wijnen. Wij hebben een ruim aanbod PLUS Huismerk producten.  


 Al meer dan 115 jaar lekker Limburgs Bakkerij Jos Puts is in 1906 gestart in een pand dat door een Maasbrachtenaar met de onfortuinlijke naam Tobben werd gebouwd. Toen de bouw klaar was ging Tobben failliet. Josef Puts, de betovergrootvader van de huidige generatie, kocht het pand en startte er een bakkerij annex winkel en café in. Na 25 jaar noeste arbeid gaf hij het bedrijf over aan zijn schoonzoon Joep Küppers en zijn zwager René Bell, waarbij de familienaam Puts natuurlijk gehandhaafd bleef. Joep Küppers ging met paard en wagen brood bezorgen in de omliggende dorpen, aangezien Ohé en Laak maar een klein dorp was. René Bell op zijn beurt zorgde voor de productie. Op deze manier is het bedrijf langzaam gaan groeien. In 1966 nam Jo Küppers de zaak over en bouwde het bedrijf verder uit. Na 30 jaar succesvol werken gaf hij op zijn beurt de leiding in 1993 over aan zijn zoon Joep Küppers. Onder leiding van Joep is bakkerij Jos Puts uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf voor de branche en voor de regio. In 2002 heeft er een grote verbouwing plaatsgevonden met als doel het bedrijf te moderniseren, te voldoen aan de toekomstige eisen en om voldoende capaciteit te kunnen maken. Sinds het overlijden van Joep op 22 januari 2021 wordt bakkerij Jos Puts bestuurd door zijn vrouw en 2 dochters. Karin, Aniek en Mirron Küppers; nu dus de vijfde generatie bakkers. Onder hun leiding wordt het bedrijf voortgezet volgens de kernwaarden die al jaar en dag hoog in het vaandel staan bij bakkerij Jos Puts; dagelijks vers brood en banket, volgens eeuwenoude recepten en met de beste ingrediënten. Daar doen we het immers al meer dan 115 jaar voor. 

De vriendelijke garage voor uw service en onderhoud is ons motto!  Vriendelijk voor u. Tijd voor u. Tijd voor uw auto en de beste service! Vakkundigheid voor een eerlijke prijs, zoals u gewend was! Voor iedere klant wil ik optimale tijd en aandacht vrij maken, u moet zich ook bij mij weer welkom voelen!  

 Op het smalste stukje van Nederland, in de ‘groene taille van Limburg’, ligt EuroParcs Limburg. De directe ligging aan de natuurvijver maakt dat je er tijdens de zonnige dagen heerlijk kunt vertoeven. Daarnaast ben je binnen 10 minuten vanaf het vakantiepark in zowel Duitsland als in België. Rondom het vakantiepark wacht het groene natuurgebied van het IJzerenbos, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen.  Speeltuin(en) - Overdekt zwembad – Minigolf -Natuurbad / recreatievijver – Fietsverhuur -  Dierenweide - Golfbaan in directe omgeving – Animatieprogramma - E-chopper verhuur  

Is gespecialiseerd in het reinigen van bedrijfsvoertuigen voor bedrijven en particulieren. 
Wij zien bij veel klanten dat een schoon voertuig rust en overzicht biedt, en dit zien onze klanten terug in een verhoogde productiviteit en een verzorgd visitekaartje voor hun klanten. Wij zetten net dat stapje extra voor u en uw bedrijf! 

 Op zoek naar een betrouwbare occasion? Ons dagelijkse wisselende aanbod bestaat uit jonge, betrouwbare occasions afkomstig uit de gehele Europese Unie. Hoewel wij voornamelijk auto’s leveren aan dealers, kan het voor particulieren zeker de moeite waard zijn om eens te informeren naar ons actuele aanbod. Ook als u op zoek bent naar een specifiek merk of model, neem dan contact met ons op. 

Aquaja produceert dierenverblijven voor de verkoop van tropische vissen, vijvervissen, reptielen, knaagdieren, vogels en nog veel meer. De verblijven worden ontworpen en geproduceerd door onze ervaren specialisten met de focus op kwaliteit en uitstraling.

Fitness zonder restricties, écht op elk moment van de dag! Geen vakanties of feestdagen met aangepaste openingstijden waar je rekening mee hoeft te houden maar sporten wanneer jíj wil! Onze vakbekwame coaches staan voor je klaar, vanaf je eerste bezoek aan onze club! Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk. We gaan hierin verder dan andere sportscholen. We kunnen je bijvoorbeeld ook ondersteunen buiten de club. Hoe we dat allemaal doen? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer! Diensten & mogelijkheden: Professionele meetinstrumenten, groepslessen en personal training.

Marina & Michalis Parthenopoulos steken de traditionele Griekse keuken in een modern jasje. In ons sfeervolle, bruisende restaurant laten wij je graag kennismaken met de Griekse keuken. 
We gebruiken enkel de beste producten om jou de typische Griekse smaak te kunnen geven. Onze uitgebreide menukaart biedt een grote variatie aan Griekse specialiteiten. Naast onze traditionele gerechten vind je op onze kaart ook verrassende gerechten met een moderne twist. Liever thuis genieten van onze specialiteiten? Al onze gerechten zijn ook af te halen. 

CeK Benefits

 Pensioen is hét adviesproduct bij uitstek, waarbij de waardering grotendeels wordt bepaald door de communicatie. Wij zijn ervan overtuigd dat we heel eenvoudig duidelijkheid in pensioen kunnen verschaffen, voor iedereen, tegen zeer transparante en faire tarieven!  Met onze eigen ontwikkelde programmatuur maken wij al meer dan 20 jaren pensioen volledig inzichtelijk en genereren wij voor iedereen hét unieke pensioenoverzicht. Men krijgt cijfermatig en grafisch, zowel bruto als netto, een overzicht van de totale pensioensituatie.   

Brand  

Een begrip als het aankomt op schade herstel van personen en bedrijfsauto’s van alle merken. Wij werken efficiënt en kwalitatief hoogwaardig met de modernste reparatietechnieken. De werkzaamheden zijn uitgebreid met Caravan & Camper Schade herstel Bronneberg in Born en Carwash Zuiver in Sittard, hier kunt u terecht voor auto reconditioning en kunt u gebruik maken van onze 54 meter lange volledig geautomatiseerde wasstraat.  Bronneberg is een erkend duurzaam reparateur en repareert voor ALLE verzekeringsmaatschappijen, tevens aangesloten bij Bovag en Focwa.  

 Op zoek naar een stratenmaker bij jou in de buurt en benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Wij leveren maatwerk, kwaliteit en keuze in bestrating voor opritten, tuinen en terrassen. Grote keuze in materialen, maten, kleuren. Neem gerust contact op ! 

 

Held Timmer- en Interieurwerken is een jong bedrijf met gevoel voor kwaliteit en vakmanschap. Van maatwerkmeubels tot keukens, u bent bij ons aan het juiste adres. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Laat het maken doorheld.nl [email protected] 06 38 59 52 06 

Antoinette Glasbergen

Al meer dan 25 jaar hét adres voor de mooiste boeketten en bloemwerk, zowel zakelijk als voor bij u thuis. Ook hebben wij een uitgebreide collectie woonaccessoires van gerenommeerde merken.Wij bezorgen dagelijks zelf in een grote regio rondom Susteren. 
Wij zijn aangesloten bij WY Bloemisten, een landelijk netwerk van speciaal geselecteerde bloemisten. Alle overige plaatsen kunnen wij voor u regelen.  
Indien u voor 13 uur besteld, regelen wij het nog dezelfde dag. 
In 2020 zijn wij gecertificeerd als Barometer Duurzame Bloemist (zie ook Zakelijk).  

Jennissen

Aannemersbedrijf op het gebied van de burgerlijke en de utiliteitsbouw.  

Lerenthou Is een onderwijsbegeleidingsbureau in Susteren gespecialiseerd 
- in het begeleiden van het onderwijs van leerlingen in het basisonderwijs. 
- in huiswerk- en studiebegeleiding voor leerlingen in het vervolgonderwijs. Het huiswerk wordt overhoord en bijlessen zijn tot bepaalde hoogte inbegrepen. 
Lerenthou staat voor: enthousiast leren door discipline, zelfvertrouwen en motivatie 
Letro

Letro Lichtreclame is een gevestigd bedrijf dat lichtreclame en signage biedt aan klanten in Nederland en België: Binnenreclame, Beletteringen, Vlaggen & masten, Promotiematerialen. 
Alles wordt gemaakt door betrokken vakmensen met veel kennis van en liefde voor het vak. Buitenreclame.

Simons

Wij zijn een bureau voor bedrukte en onbedrukte papieren media en etiketten. Van creatief concept tot eindproduct. En ontwerpen logo’s, huisstijlen, brochures, en etiketten op maat. In het oog springende grafische ontwerpen die tot stand komen door het samenvoegen van creativiteit, kennis, vaardigheid en de nieuwste technieken. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor illustratie, fotografie, en het schrijven van wervende en leesbare teksten voor uw folder, brochure, advertentie of catalogus. 

 

 

Planburo B

BOUWEN AAN DE LEEFOMGEVING VAN DE TOEKOMST

Planburo B is een ingenieursbureau dat zich richt op planvorming, projectmanagement en advieswerk voor diverse partijen. De werkzaamheden van Planburo B kunnen worden verdeeld in 4 onderdelen: -Planvorming -Directie en toezicht -Projectmanagement en advieswerk -Overige diensten Door ons brede dienstenpakket zijn wij de ideale sparringpartner vanaf de eerste ideeën tot en met de begeleiding van de uitvoering. Onze compacte bedrijfsstructuur resulteert in korte communicatielijnen, flexibiliteit, kwaliteit en klantgerichtheid. Door jarenlange ervaring binnen de branche en praktische kennis zorgen wij voor een haalbaar en uitvoerbaar ontwerp en gedegen advies tijdens de uitvoering. Ons opdrachtgeversveld bestaat uit: Rijksoverheid, gemeenten, projectontwikkelaars, ontwikkelende bouwers, woningstichtingen, architectenbureaus en overige marktpartijen in Limburg en Noord Brabant .

Groenstudio
Wij maken jouw tuindromen waar Groenstudio is onderdeel van Planburo B. Groenstudio is jouw tuinarchitect in de regio. Landelijk of modern, wij realiseren het tuinontwerp dat perfect aansluit op jouw wensen. Met meer dan 300 afgeronde projecten in Zuid-Nederland, België en Duitsland weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een ontwerp te creëren dat het verlengde is van jou, je woning en jouw omgeving. Heb je speciale wensen? Daag ons uit!

Poststraat 1 6135 KR Sittard [email protected] T: 046 426 3316 

Verbe

Allround expert met kennis en ervaring op het gebied van alles van stopcontact tot badkamer en van aircosystemen tot datanetwerken. Of het nu gaat om CV, sanitair, koeltechniek en warmtepompen, of elektro- en riooltechniek en zonnepanelen. Verbé staat voor u klaar, uw STEK en KVINL erkende installateur.  
Met onze meer dan 15 jaar ervaring in de branche zijn wij in staat u producten en service van hoge kwaliteit te leveren en u bovendien bij te staan met passende adviezen. Zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers zijn wij een betrouwbare, relatie- en kwaliteitsgerichte partner.  
U kunt bij ons terecht kunt voor advies, ontwerp, installatie, reparatie én onderhoud. 

Wagter

 In de afgelopen decennia is er veel veranderd op het gebied van bestrating, grondverzet en infra,  maar met 4 generaties is er altijd een Wagter in Limburg geweest die degelijke bestrating  heeft gemaakt.  
Wilt u ook bestrating  laten maken door een Wagter neem dan contact op met ons! 

Peusen uitvaartzorg en crematie

We begeleiden u vanaf het moment dat u contact met ons opneemt wanneer uw dierbare is overleden, maar ook als u uw wensen voor uw eigen uitvaart alvast wilt bespreken. 
Met oprechte aandacht luisteren we en doen we er alles aan om van het laatste afscheid een betekenisvolle herinnering te maken. Zo zijn we in staat om altijd een warm en waardevol afscheid te realiseren. Een persoonlijk afscheid waarin het leven van de overledene op een mooie en waardige manier naar voren komt. 

 DÉ FIETSSPECIALIST IN DE REGIO! En dat zeggen we niet zomaar. Want, bij ons staat vakmanschap, en goed advies maar vooral aandacht voor de klant voorop. Want, het kopen van een fiets is maatwerk. In onze fietswinkel kunt u terecht voor de aankoop van elektrische fietsen, stadsfietsen tot mountainbikes en racefietsen. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan accessoires van fietsbanden tot kinderzitjes en sloten. Bij Rijwielcentrum Susteren zijn o.a. de volgende merken te vinden: Sparta, Batavus, Cortina, RIH , Advanced en Multicycle. WAT BIEDEN WIJ -Groot assortiment -Scherpe prijzen -Gerenommeerde merken -Eigen werkplaats -Vakkundig personeel -Nieuwe en gebruikte fietsen 

Wij zijn je trouwe adviseur in belastingen en accountancy die nèt die ene stap verder zet. We zijn een club met goede mensen, grote kennis en innovatieve oplossingen. Die jouw organisatie niet alleen helpt groeien op financieel en fiscaal gebied, maar je ook ondersteunt in werkgeverschap, bedrijfsvoering, ondernemerschap en data-inzicht. Alles om te zorgen dat jouw organisatie wordt, zoals deze voor jou moet zijn. Juyst, dus.

Bij Aetcafé D’n Hook kun je terecht voor heerlijke lunch, diner of een lekkere borrel. De gehele dag serveren we een menukaart met verse, huisgemaakte gerechten. We houden van spontaniteit, borrelen en lekker lang natafelen. Iedereen is van harte welkom. Op vrijdag en zaterdagavond wordt er na het diner plaatsgemaakt om te dansen. Geen zorgen, je kunt nog rustig natafelen. Kom jij een keertje langs bij Aetcafé D’n Hook op de gezellige oude markt in het centrum van Susteren? Wij kunnen niet wachten om je te verwelkomen. Tot gauw!

GROEPEN

Op zoek naar een unieke locatie voor een evenement? Wij maken van iedere wens een bijpassend feestje. Denk aan een zakelijke lunch, bruiloft, bedrijfsborrel, verjaardag of elke andere gelegenheid. We denken graag met je mee om samen een uniek evenement of feestje te organiseren.

 

van der Leek

!  IDEE, ADVIES, REALISATIE ! Uw partner in verkeerszaken op het gebied van: -beleid; verkeer & vervoer en parkeren -interim-management -civieltechnische projecten/tenders -communicatiemanagement en stakeholdersanalyses .


 Autorijschool Jeurissen is een vertrouwde naam in de regio westelijke mijnstreek op het gebied van professionele en persoonlijk gerichte rijlessen. We zijn een gerenommeerd bedrijf met een trouwe klantenkring; vaak zien we familieleden of vrienden van oud-leerlingen terug in onze rijopleiding. Onze rijinstructeurs Petro, Danielle, Saskia, Raoul en Youri geven vol enthousiasme les en weten precies hoe ze je het beste kunnen begeleiden. Bovendien stellen ze jou op je gemak en zorgen dat de rijles een leuke ervaring is. Hoogste slagingspercentage van Nederland in 2023 "Kijken we naar de slagingspercentages van rijscholen met meer dan 100 examens dan komt Jeurissen uit Susteren als eerste bovendrijven met 101 examens en een slagingspercentage van 86 procent, gevolgd door Ton van den Bos Verkeersopleiding met 104 examens en een slagingspercentage van 84 procent en op plek 3 Amsterdamse Verkeersopleidingen met 173 examens en een slagingspercentage van 82 procent." 

 

 


 Fysiotherapie met een visie op de toekomst FysioQ bestaat uit een enthousiast team van fysiotherapeuten, ieder met zijn eigen specialisaties, die u op een open en professionele manier behandelen en begeleiden. De betrokkenheid bij u als patiënt staat voorop. Wij helpen u graag de kwaliteit van bewegen en functioneren te verbeteren of op peil te houden. Onze praktijk kenmerkt zich door de actieve manier van behandelen. Naast individuele behandeling begeleiden wij u vaak met trainingsprogramma’s om zo uw fysieke belastbaarheid te verbeteren. Eigen verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij uw herstel is van belang. Wij hanteren geen wachtlijst en zijn elke werkdag in de avond geopend. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 449 3141

Tennispark de "Coppelweide"

Louerstraat 17
6114 CZ Susteren

KVK-nummer

40175068