Corona update!

26 januari 2022


Het kabinet heeft besloten dat er vanaf vandaag verdere versoepelingen mogelijk zijn. De horeca mag weer open tot 22:00 uur en officiële cluboverstijgende wedstrijden zijn weer toegestaan. Ook publiek is weer welkom bij wedstrijden en trainingen. Er gelden wel voorwaarden zoals vaste zitplaatsen en een coronatoegangsbewijs (CTB). De maatregelen zullen voor een periode van zes weken gelden, maar over drie weken is er een nieuw weegmoment.

Wat betekent dit voor ons?

  • Cluboverstijgende wedstrijden, zoals competities en open toernooien zijn weer toegestaan.
  • Publiek is binnen en buiten weer toegestaan bij wedstrijden en trainingen, wel moeten volwassenen 1.5 meter afstand tot elkaar houden en een vaste zitplaats hebben. 
  • Horeca op sportlocaties mag weer open tot 22:00 uur. De kantine van T.V. Rosus zal vanaf donderdag weer open zijn! Er gelden vaste zitplekken en een coronatoegangsbewijs is nodig voor iedereen vanaf 18 jaar. Een mondkapje is nodig bij het verplaatsen in de ruimte voor iedereen vanaf 13 jaar en er moet 1.5 meter afstand tot elkaar worden gehouden. 

Denk eraan dat het dragen van een mondkapje vanaf 13 jaar nog steeds verplicht is in kleedkamers, douches en toiletten. Bij het gebruik hiervan heb je vanaf 18 jaar ook een coronatoegangsbewijs nodig. Onder de douche mag je het mondkapje afzetten.

We gaan ervan uit dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en bovenstaande regels in acht neemt. 

Lees hier het volledige bericht van de overheid over de versoepelingen en geldende maatregelen vanaf woensdag 26 januari 2022.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 449 3141

Tennispark de "Coppelweide"

Louerstraat 17
6114 CZ Susteren

KVK-nummer

40175068