Los geht's! We kunnen padellen!!!

20 februari 2024


 

Gebruik padelbanen:

Uiteraard dienen de padelbanen op dezelfde wijze als de tennisbanen gereserveerd te worden. Dit is vanaf heden beschikbaar in de KNLTB app. We willen de padelbanen mooi houden en daarom dient er gebruik te worden gemaakt van deugdelijk materiaal (schoenen/padelrackets/padelballen etc) en dienen de regels op het bord bij de padelkooien (zoals het vegen) gevolgd te worden.  

Training padel:

Om de kennismaking met padel te vergemakkelijken bieden we leden de kans om op diverse data te trainen met onze tennis/padeltrainer Fernand Gelissen. De trainingsdata zijn 24 februari , 2 maart, 9 maart en 23 maart, steeds op de zaterdag tussen 10-13 uur. Opgave voor een training kan door direct contact op te nemen met Fernand: tel 06-12327576 (daarbij geldt vol=vol). 

Officiƫle opening:

De officiĆ«le opening van de padelbanen zal zondagmiddag 17 maart plaatsvinden met leuke activiteiten! Nadere informatie over de opening zal nog volgen.  

Tossen padel:  

De komende periode (in ieder geval tot 1 april) willen we ook tossen gaan organiseren voor het padel. Evenals het bestaande tossen voor tennis zal dat voorlopig op de donderdagavond plaatsvinden. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 46 449 3141

Tennispark de "Coppelweide"

Louerstraat 17
6114 CZ Susteren

KVK-nummer

40175068